Vestkysten i Danmark

Når nye oplevelser venter - lige rundt om hjørnet
en kombination af natur- og vandsportsaktiviteter
Vores hjemmebane

på Vestkysten

Ønsker I at arrangere en tur for jeres elever, hvad end det er efterskole, højskole, gymnasieklasse, videregående uddannelse eller noget helt femte? Så er vi hos Nordic Surf Travel helt sikkert det rigtige valg for jer!

Vi tilbyder unikke og skræddersyede oplevelser ved Vesterhavet. Outdoor/adventure-ture i den rå og smukke natur omkring vestkysten i Cold Hawaii, Nationalpark Thy, Hvide Sande og Ringkøbing Fjord. Sammensat helt efter jeres ønsker, budget og formål med turen – uanset om I er på udkig efter natur- eller vandsportsaktiviteter, kulturelle oplevelser eller en kombination af det hele.

Hos nordic surf travel

står vi for det hele

Hos Nordic Surf Travel står vi for alt fra A-Z, så I som lærer/undervisere kan deltage i arrangementerne på lige fod med jeres elever. Vi kommer med idéerne, står for planlægningen og organiseringen, alt fra transport, kost og logi til aktiviteter. Vi er løbende med på sidelinjen under afvikling af turen, så I kan læne jer tilbage eller blive udfordret på vestkysten sammen med eleverne.

Vi har tidligere arrangeret både gruppeture og endagsarrangementer for skoler, institutioner og virksomheder fra hele landet, hvor deltagerantallet har spændt mellem 11-293 deltagere.

Vores vidtforgrenede netværk og udstyrsbank giver os mulighed for at facilitere forskellige aktiviteter som en del af den samlede pakke. Vores samarbejdspartnere spænder på tværs af hele Thy og Ringkøbing Fjord, så vi kan tilbyde transport, indlogering og forplejning inden for jeres budgets rammer. 

saMMEN MED OS PÅ VESTKYSTEN

kan I bl.a. opleve:

Lad os hos Nordic Surf Travel sammensætte et arrangement til jer lidt udover det sædvanlige. En tur med et mix af vandsport, oplevelser i naturen, kulturelt indhold og socialt samvær. Vi står for planlægningen og koordineringen, så I trygt kan læne jer tilbage og deltage i aktiviteterne sammen med eleverne og booste fællesskabet, den gode oplevelse og minderne, der skal med hjem.

planlægning

af jeres arrangement

Med vores lokale kendskab til naturen på lands og til vands på vestkysten skaber vi unikke ture der skræddersyes hver gang. I et samarbejde med os vil vi under afvikling af jeres arrangement stå for alle de praktiske gøremål så i kan fokusere på jeres elever og deltage i aktiviteterne.

Planlægningen og afviklingen af vores ture tager udgangspunkt i 4 faser, I kan læse mere om nedenfor.

Vi indleder en dialog med afsæt i jeres forventninger og formål med arrangementet, hvor vi kommer med idéer og gode forslag til indholdet.
Efter vores dialog med jer omkring de forskellige idéer, vi har præsenteret og snakket os til rette i, udarbejder vi et skræddersyet tilbud til jer.
Når programmet og indholdet ligger fast, udarbejder vi en detaljeret plan for arrangementet, så alt er beskrevet og tidsfastsat.
Under arrangementet håndterer vi alle de praktiske gøremål, så I kan fokusere på hinanden og formålet med turen.

Anbefalinger

Kontakt Nordic Surf Travel for jeres tur til vestkysten

Kunne I tænke jer en snak om mulighederne for jeres studierejse til vestkysten? Så står vi klar til at hjælpe jer videre og besvare spørgsmål om vores camps og spændende adventure-aktiviteter. Giv os et kald på tlf. 70 60 50 70, skriv til vores mail kontakt@nordicsurftravel.dk eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.